måndag 26 augusti 2013

när man fyller 18 så måste man fira med fest (eller avancerat barnkalas som alicia kallade det) så bjöd mina fyrtio bästa personer hem till min altan för havsfest!!!!! 
jag hade på mig egenpimpade kalasstrumpor 
och förmodligen den finaste klänningen jag någonsin ägt!!!!! matchade ballongerna så bra så jag njöt. 
det blev en väldans massa poserande framför just bordet och ballongerna (kanske för att de va så fint med konfetti och så) men här va i alla fall min familj för kvällen bestående av drottning athena, ariel och kung triton + sebastian krabba i skägget. (drottning athena är ariels döda mamma, hon blev påkörd av ett piratskepp men låtsas inte om det) 
dessa babes drack krokodilöl och champagne med mig innan resten av flocken kom 
och så fick de uppdraget att fylla vattenballonger 
sen droppade det in folk lite här och var och alla var så himla fina!!!!! panikade lite över valet av mitt tema kvällen innan men alla hade lyckats så så så så bra. sjömän titanicsörjande svarta och röda havet pirater havsgudinnor osv osv gjorde mitt hjärta så varmt. 
agnethe var ursula så hon blev automatiskt fiende (fast vi pussade henne i smyg när ingen såg) 
hade placerat ut såpbubblor lite här och var men konstigt nog hade jag mer flaskor efter festen än innan? detta är fortfarande ett mysterium om någon vet hur det ska lösas hör av er 
sen lyssnade vi på havet är djupt typ femtontusen gånger och dansade och stoppade ostbågar i näsan och sånt man gör på fest. mitt i allt hände det grejer som kanske inte borde ha hänt så skickade hem alla med sista bussen för att sedan somna bredvid min man triton. 
dagen efter åt vi denna HELT FANTASTISKA tårta till frukost som jag hade fått av två pirater och ett skepp. så HIMLA FIN och så HIMLA GOD hamnade i tårthimlen med leo för en stund. 
plockade fimpar och vattenballonger i stekande värme hela dagen. när jag var färdig tyckte jag det va synd att slänga de färgkoordinerade ballongerna så nu hänger de i mitt rum. slut på festinlägget 

p.s. bild 12 13 och 14 snodde jag från annabella aka sötisbella aka AB aka bruden jag lekte med dömycket när jag var liten 

p.p.s fick en tårta föreställande en munk och riktiga munkar i en kartong så nu är min födelsedagsönskan uppfylld tack 

2 kommentarer:

  1. <3<3<3<3 hur gulliga är alla friendsen + du?? wow

    SvaraRadera
  2. TARTAN??????? jag dor. ser helt magiskt ut

    SvaraRadera

älska mig bara