måndag 16 januari 2012

min bästa vän är en liten mindre skara personer som jämt finns där och är jävligt bra

när jag borstar tänderna på morgonen gör jag det i all hast för att hinna till bussen. Fick en utskällning av en tandläkare med muminbrosch häromveckan att jag borstade för slarvigt. Skärpning

när jag lagar mat blir det nudlar. Alltid. Om jag inte får för mig att leka kock och laga något avancerat som för det mesta slutar i kaos.

jag är (lite) rädd för ensamhet och hajar. Och det där med att inte räcka till och vara någon som man skäms över

den värsta känslan är att bli så besviken över någonting att man inte ens kan få fram ett endaste ynka ljud.

den bästa känslan är när man mår sådär underligt fantastiskt bra och bara omgivs av människor som man aldrig någonsin kommer få nog av och det känns som om allt är möjligt och att allt faktiskt kommer lösa sig förr eller senare.

jag är bäst på att måla naglarna, skjuta upp skolarbeten och läxor till sista inlämningsdagen och att köa alldeles för länge till konserter.

jag är sämst på att tycka att jag duger som jag är och att inte inse att allt faktiskt inte kan bli som jag vill att det ska vara.

jag lyssnar på Smiths och Säkert! varenda jävla bussresa.

jag pratar för mycket och om för mycket ointressanta saker, jag antar att de flesta slutat lyssnar för längesedan.

jag tycker om min delfinring, filmen eternal sunshine of the spotless mind, nutellamackor, vårsol, min lillebror Otto och såklart Håkan Hellström (mitt arma tonårshjärta kommer alltid att få kramp varje gång jag tänker på honom)

kärlek är något jag önskar att jag fick uppleva på riktigt. Och att det är lika hemskt och magiskt som folk beskriver det.i somras blev jag av med festivaloskulden, hade så jävla kul nästan vareviga dag, gjorde så mycket men samtidigt så lite, gick på fler Håkan-konserter än vad jag hade råd med och läste inte en enda bok. 

sist jag grät satt världens bästa granne bredvid och tröstade och torkade tårar.

när jag vill tänka går jag aldrig långa promenader eller sätter på musik och sluter ögonen. Jag lägger mig rakt upp och ner i sängen och somnar för det mesta eller gråter kudden fuktig.  

när jag bakar så orkar jag aldrig göra någonting annat än kladdkaka. Kan receptet utantill och det blir lika gott varenda gång.

just nu tänker jag på vad jag ska skriva här och vad jag ska ha på mig imorgon.

idag har jag varit i skolan en kort stund för att få information om i-val, burit VHS-filmer från ett rum till ett annat, varit känslomässigt ostabil och hängt på Porslinan en stund.

ikväll ska jag läsa Harry Potter och försöka plugga in hur mycket en magsäck rymmer och lära mig skillnaden på artärer, kapillärer och vener.

imorgon kommer jag ha min första psykologilektion och befinna mig på en gymnasiemässa och berätta om allt bra med mitt program.

min mobiltelefon är ungefär halva mitt liv för där finns ju bra saker som instagram och twitter.  

när jag vaknar på morgonen hoppas jag alltid att solen skiner eller att det visar sig att klockan är så pass lite att jag kan ligga kvar i sängen en stund till.

om jag var ett djur skulle jag vara ett lejon eller en katt, det är i och för sig samma sak men ändå.


listan snodde jag här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

älska mig bara