onsdag 17 juli 2013

SÅDANT SOM HAR HÄNT ENLIGT INSTA!!!! inte så värst mycket dock, men imorgon ska jag se min gräshoppa igen. tänker ta till mina vassa armbågar som vapen och hugga ner alla som försöker komma i vägen för mig och håkis. är så förevigt kär i honom. 
sen är ju jag väldigt impulsiv av mig när det gäller vissa saker, t.ex. mitt hår. igårkväll fick jag för mig att jag skulle klippa av de ultraslitna topparna men något som skulle bli max 1 cm blev istället cirkus 5 (om inte mer, vågar inte tänka) och imorse låg jag på badrumsgolvet och lipade i en halvtimme. är verkligen sämst för det enda jag vill ha är ju långt jävla prinsesshår. försöker intala mig själv att det är tusen gånger bättre med lent och mjukt än långt och trassligt som ett jävla fågelbo men det går sådär. och att det växer ut, så klart. 
tröstar mig med att dessa babes ovan är dösnygga i vad som annars är den allra värsta hårlängden. och att jag snart är på emmaboda. gud ni förstår inte hur mycket jag längtar. 

3 kommentarer:

 1. jag älskar den här bloggen.

  SvaraRadera
 2. hur gör du för att få fyra bilder så där i en kvadrat? gör du det i blogger eller paint eller photoshop eller vad? blir så himla frustrerad, har försökt så himla länge men är så himla oteknisk så jag fattar aldrig

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag gör collage här!!!: http://pixlr.com/express/ är himla oteknisk jag med men där är det skitenkelt så det ska nog gå bra!!

   Radera

älska mig bara