söndag 23 oktober 2016

okej listor är typ min favoritgrej att svara på. gissar på att det är för att jag ÄLSKAR att berätta om mig själv för att jag är SÅ. HIMLA. EGO. brukar t.ex. när jag har tråkigt sitta och svara på olika listor jag hittar på tumblr för mig själv i mitt huvud???? så bjussar på en från sandys blogg (är det ok för mig att kalla henne sandy även fast jag ej känner henne personligen? har faktiskt läst hennes blogg sen jag va 12 så ger mig själv tillstånd) 

på restaurangen: 
får jag oftast ångest för tar rätt lång tid för mig att bestämma vad jag vill äta, särskilt om det är på ett ställe jag aldrig varit på förut. tar sällan risker och beställer ALLTID in något jag vet jag kommer tycka är gott. beställer liksom alltid samma rätt om jag går någonstans jag varit förut för skulle inte riskera att beställa in något annat för tänk om det inte är lika gott som det jag brukar äta. skulle inte säga att jag är direkt kräsen med mat men antar att jag är det när jag tänker efter? oftast när vi är ute och äter i stora grupper eller med människor jag ej är 110% bekväm med beställer jag in något "normalt och enkelt" för är rädd att de ska döma min mat? ett beteende jag vuxit ifrån rätt mycket men fortfarande tänker på. verkligen så himla sämst. 

på nattklubben: 
puttar jag alltid bort dryga snubbar och ger mördarblickar till de som kommer för nära. dansar skitmycket och glömmer bort att röka, gå på toa eller köpa drinkar för "kan ej missa en bra låt". likadant på fest. skulle aldrig någonsin välja att typ hänga i köket eller socialisera mig med främlingar före DANS. lydia sa så klockrent en gång "all day at work i have to socialize and be nice to people, why would i wanna do that on my nights off". PREACH. får all min exercise från att dansa på klubb/fest. 

i klädbutiker: 
BLIR JAG SÅ STRESSAD. i alla fall om det är rea på typ topshop. får panik för vill inte missa någonting så jag stressar upp mig själv. måste liksom gå igen v a r e n d a klädstång för TÄNK OM det finns något jättefint och jättebilligt i min storlek som jag bara mååååste ha. annars ÄLSKAR jag att gå på stan. vill helst göra det varje dag, ger mig så mycket pleasure även om jag inte köper någonting. 

på flygplan: 
somnar jag oftast innan planet ens lyft pga flyger samma sträcka fram och tillbaka till sverige minst tre gånger om året så känns tryggt nog att sova igenom både start och landning. 

på café: 
dricker jag alltid cappucino men fikar så sällan här, saknar verkligen fikakulturen i swe med gratis påtår och kanelbulle/kladdkaka med grädde/chokladboll. saknar till och med gräddiga bakelser som man aldrig fikar på? 

i skolan: 
var jag förmodligen en pain in the ass till mina fellow klasskamrater för snacka mest skit och tog så mycket plats. var flitig när det kom till uppgifter jag tyckte va kul men sket fullständigt i det jag inte brydde mig eller var det minsta intresserad av. skolkade jättemycket från spanskan, idrottslektionerna och matten i gymnasiet. mina tre hatämnen. 

i matbutiken:
handlar jag nästan bara frukostmat och grejer som går att frysa in/inte blir dåligt om det blir liggande i kylskåpet eller skafferiet en längre tid. äter nästan aldrig hemma och om jag gör det blir det något så simpelt som möjligt för hatar att laga mat. 

på morgonen: 
är jag aldrig uppe före tio om jag inte måste. ligger helst kvar i sängen länge och kollar mobilen. önskar alltid att jag hade en betjänt som kunde komma upp med frukost så jag slapp resa mig. 

på kvällen: 
är jag pigg och vill hitta på grejer! vill alltid hitta på grejer, alltid alltid. och vill alltid umgås för är så himla sällskapssjuk. har svårt att acceptera att livet inte kan vara kalaskul hela tiden, lider verkligen av sån fear of missing out även om jag sitter hemma en tisdag och vet att alla andra också gör det lol. 

just nu: 
är jag på jobbet och gör nattskift, vill såklart bara hem och sova men ska hämta mer kaffe och kolla gilmore girls. älskar gilmore girls. det enda jag vill prata om. tycker dock det är jobbigt att vänta på att lorelali o luke ska bli ihop för come on det måste väl ändå hända? nån annan förresten som kollar och vill diskutera med mig? ingen bryr sig nämligen när jag försöker berätta :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

älska mig bara